Saturday, February 16, 2013

Vinterferie

Da har ungene begynt sin vinterferie og vi reiser en liten tur på torpet i morgen.



Blir ikke lenger enn onsdag, men godt å få et par dager hjemme og akklimatisere før skolen starter igjen også. Ikke minst kan vi ikke være lenger borte fra Hercules (katten vår) så lenge han ikke har katteluke han kan bruke optimalt ennå.
Gleder meg til å dra bort. Blir godt å leke i snøen med ungene, spise god mat, være litt sosiale med mine foreldre og glemme henvisninger, avslag etc. Selvom det bare er for et par dager.

Jeg har ei snill venninne som skal dra og besøke og sjekke Hercules hver dag vi er borte, det er godt å vite. Må dog redde unna spisestuestolene da, regner med han evt tar ut frustrasjonen over å måtte være inne så mye på de - og de er eldgamle og i skinn, han har allerede skrapet opp altfor mye på de :( 

Nå er det straks senga, i morgen tidlig kommer også ei jente og skal hente bilburet fra Primeraen. Endelig ble det solgt også :)

Kjøkkenet nærmer seg mer og mer ferdig, her er et par bilder av nye hyller over vinduene, komfyrkroken og benk :) Nå mangler bare en skuff- og hylledel på ene enden og et skap ved siden av komfyren så er det ferdig :) Og så skal jeg lage meg nye lamper av Norgesglass da :) Men sånt er mer moro å gjøre når alt snekkerarbeid er ferdig. Nye gardiner skal også opp, de er kjøpt brukt, gamle sådan og jeg bare venter på at de skal komme med posten. Skikkelig gamle, florlette blondegardiner med tunger på begge langsider - tror det kommer til å bli sååå fint :)

Litt rotete, men siste shining kommer når alt er ferdig

Krydderurtene har allerede levd i nesten en hel uke!!!!

Ryddings må til på denne benken også :)

Herlig look, med hjemmelagede dører av ren plank!!! Målet er slike over hele :) Og elsker
Ikea-vasken, stor romslig og stilig!!

1 comment:

  1. Så godt at dere får tatt en tur nå i vinterferien. Det gjør godt å skifte stue :).

    Synes kjøkkenet ser veldig koselig ut! Dere er flinke!

    ReplyDelete